Home   Sitemap   
   

Current vacancies  

  Product Manager Analyzer Systems
ODS Metering Systems

more information> 


Vacature titel  

Relevante Informatie:
 

ODS Metering Systems, een divisie van ODS b.v., is specialist op het gebied van ijkwaardige hoeveelheidsmetingen “Flow Metering Systems” voor gassen en vloeistoffen. 

Voor deze Metering Systems biedt ODS de totaaloplossing als turn-key project van ontwerp tot en met inbedrijfsname en after sales service. ODS acteert in deze interessante niche markt als specialistisch ingenieursbureau.

De afnemers van ODS zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, Saudi Aramco, ExxonMobil, Total, etc. alsook de EPC contractors werkend voor de olie en gas industrie. Naast het kantoor in Ridderkerk heeft ODS Metering Systems eigen vestigingen in Brazilië, Dubai en Singapore. Daarbij beschikt ODS over een uitgebreid wereldwijd agentennetwerk.

De divisie Metering Systems maakt een structurele groei door en is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische internationale omgeving.

ODS Metering Systems zoekt een gedreven:

 

 

Vacaturetitel

Flow Metering Systems


De functie

Als <vacaturetitel Metering Systems> biedt u totaaloplossingen in plaats van losse producten. Vanuit uw deskundigheid op het gebied van ijkwaardige flowmeetsystemen en de regelgeving hieromtrent bent u een gesprekspartner op niveau voor onze relaties. U ontwikkelt en onderhoudt verkoopkanalen in de Benelux, organiseert en begeleidt promotie-activiteiten, bezoekt relaties, adviseert klanten, stelt offertes op en onderhandelt deze uit en verzorgt de technische en commerciele begeleiding van de projecten in de uitvoeringsfase.

Kortom u heeft alle gelegenheid uw ondernemende kwaliteiten om te zetten in concrete resultaten.

De communicatie wordt hoofdzakelijk gevoerd in de Engelse taal.

Kandidaatprofiel
U bent enkele jaren actief geweest in de advisering en verkoop van (flow)meetinstrumenten en bent toe aan een nieuwe uitdaging. U combineert professionaliteit met resultaatgerichtheid en beschikt over een sterke drive en een hands-on mentaliteit. 

En u bent:
 Communicatief makkelijk en effectief in zowel de Nederlandse als Engelse taal
 Systematisch en nauwkeurig
 In het bezit van opleiding op minimaal HBO niveau, bijvoorbeeld WTB, Electro Chemische Techniek aangevuld met commerciele opleiding
 In het bezit van rijbewijs B.

 

 

Wij bieden  

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie in een jong en dynamisch team. Werken bij ODS Metering Systems betekent ruimte voor eigen initiatieven en de verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten. Uiteraard hoort hier een passend pakket arbeidsvoorwaarden en een gedegen opleidings- en trainingsprogramma bij.

Interesse?
Als u ons team wilt versterken, dan kunt u uw sollicitatiebrief, met uw motivatie en CV sturen of te mailen of direct solliciteren:

ODS bv
Afdeling Personeel en Organisatie
T.a.v. de heer Kees Heskes

Postbus 69
2990 AB Barendrecht
Telefoonnummer: 0180 640329
Faxnummer: 0180 640210

e-mail:

p-o@odsbv.nl